נודלס מוקפץ עם ירקות וטופו
- חבילת טופו
- אטריות אורז
- גזר חתוך לרצועות דקות.
- סלסלת פטריות שמפיניון- פרוס
- חצי חבילת נבטים סיניים
- בצל ירוק קצוץ
- גמבה אדומה
- קישוא חתוך לרצועות דקות
- 3 שיני שום כתושים
- חתיכה קטנה של ג'ינג'ר מגורד
- חצי פלפל אדום חריף קצוץ
- סילאן טבעי ללא סוכר
- רוטב סויה דל נתרן
אופן הכנה:
- חותכים את הטופו לקוביות וטובלים בקערה עם מעט שמן קוקוס, סילאן וסויה. מעבירים לנייר אפייה ואופים בתנור ב 200 מעלות כ 15-20 דקות עד שהם מקבלים צבע חום זהוב יפה ונהיים קריספיים.
- בינתיים מקפיצים בווק את הירקות בשמן קוקוס לפי הסדר הבא: גזר, קישוא, שום, גמבה אדומה, פלפל חריף, ג'ינג'ר, פטריות, ובסוף נבטים ובצל ירוק. תוך כדי מוסיפים סילאן וסויה.
- מוסיפים את הטופו לירקות ומערבבים.
- במקביל מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, ומסננים. מוסיפים את האטריות לווק ומערבבים.