נודלס מוקפץ עם ירקות וטופו

  • חבילת טופו
  • אטריות אורז
  • גזר חתוך לרצועות דקות.
  • סלסלת פטריות שמפיניון- פרוס
  • חצי חבילת נבטים סיניים
  • בצל ירוק קצוץ
  • גמבה אדומה
  • קישוא חתוך לרצועות דקות
  • 3 שיני שום כתושים
  • חתיכה קטנה של ג'ינג'ר מגורד
  • חצי פלפל אדום חריף קצוץ
  • סילאן טבעי ללא סוכר
  • רוטב סויה דל נתרן

אופן הכנה:

  1. חותכים את הטופו לקוביות וטובלים בקערה עם מעט שמן קוקוס, סילאן וסויה. מעבירים לנייר אפייה ואופים בתנור ב 200 מעלות כ 15-20 דקות עד שהם מקבלים צבע חום זהוב יפה ונהיים קריספיים.
  2. בינתיים מקפיצים בווק את הירקות בשמן קוקוס לפי הסדר הבא: גזר, קישוא, שום, גמבה אדומה, פלפל חריף, ג'ינג'ר, פטריות, ובסוף נבטים ובצל ירוק. תוך כדי מוסיפים סילאן וסויה.
  3. מוסיפים את הטופו לירקות ומערבבים.
  4. במקביל מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, ומסננים. מוסיפים את האטריות לווק ומערבבים.