
עוגיות שיבולת שועל עם בננות, תמרים ואגוזים
- 4 בננות בשלות מאוד
- כוס אגוזי מלך ושקדים גרוסים
- 2 כוסות שיבולת שועל עדינה
- 1/2 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה
- כוס תמרי מג'הול קצוצים
- חצי כפית קינמון
אופן הכנה:
- מועכים את הבננות בקערה ומערבבים פנימה את התמרים, האגוזים, הקינמון, שיבולת שועל ושמן קוקוס. אפשר במעבד מזון או ידנית.
- יוצרים עיגולים ומשטיחים לעוגיות.
- מסדרים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום בינוני ב 175 מעלות כ 15-20 דקות.