עוגיות שיבולת שועל עם בננות, תמרים ואגוזים

  • 4 בננות בשלות מאוד
  • כוס אגוזי מלך ושקדים גרוסים
  • 2 כוסות שיבולת שועל עדינה
  • 1/2 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה
  • כוס תמרי מג'הול קצוצים
  • חצי כפית קינמון

אופן הכנה:

  1. מועכים את הבננות בקערה ומערבבים פנימה את התמרים, האגוזים, הקינמון, שיבולת שועל ושמן קוקוס. אפשר במעבד מזון או ידנית.
  2. יוצרים עיגולים ומשטיחים לעוגיות.
  3. מסדרים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום בינוני ב 175 מעלות כ 15-20 דקות.