סלט קינואה עם ירקות, ביצה קשה וטחינה

  • כוס קינואה 
  • סלט ירקות קצוץ דק (עגבניות, מלפפון, פטרוזיליה, צנונית, נבטי אלפלפא (אל תוותרו עליהם, הם משתלבים נהדר עם הביצה והטחינה), חסה, עלי בייבי וכל ירק נוסף שבא לכם).
  • טחינה מדוללת שהכנתם מראש.
  • ביצה קשה פרוסה

אופן הכנה:

מבשלים את הקינואה כמו פסטה, מסננים ומצננים.

הכי טוב לבשל את הקינואה מראש ולקחת כל פעם את הכמות הרצויה וערב לפני להכין ביצה קשה.

בבוקר קוצצים הכול ומרכיבים את הסלט. את הטחינה ו/או מלח/לימון/שמן זית אני לוקחת בצנצנת קטנה ומתבלת בעבודה.

בתיאבון!