סלט קינואה עם עשבי תיבול, חמוציות ואגוזים

כוס קינואה

חופן של עלי כוסברה טרייה

חופן של עלי פטרוזיליה טרייה

חופן של עלי נענע טרייה

כחצי כוס אגוזי מלך גרוסים

כחצי כוס חמוציות ללא תוספת סוכר (ברכז תפוחים)

2 גבעולי סלרי קצוצים דק

חצי בצל סגול קצוץ דק

מעט לימון סחוט

שמן זית

את הסלט אפשר להכין ערב לפני, הוא טעים הרבה יותר למחרת ומחזיק כמה ימים טובים במקרר.

מבשלים את הקינואה כמו פסטה עד שמתרככת, מסננים ומשאירים לצינון.

קוצצים את כל עשבי התיבול ושאר הרכיבים ומערבבים את הכול ביחד. מתבלים בלימון ושמן זית. טועמים תוך כדי ומוסיפים בהתאם לצורך לימון/שמן זית/חמוציות…