גבינת קשיו טבעונית
- 150 גרם קשיו
- חופן גדול של שמיר
- (אפשר לשחק עם עשבי תיבול ולהחליף עם עירית/בזיליקום)
- 2 שיני שום
- שמן זית
- מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס
- כחצי כוס מים קרים (להוסיף בהדרגה ובמידת הצורך)
- לימון
אופן הכנה:
משרים את הקשיו למשך הלילה.
טוחנים במעבד מזון שמיר, שום, שמן זית, ולימון. מוסיפים את הקשיו, מלח ומעט מים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי . מומלץ לטעום תוך כדי ולתקן טעמים (מלח/פלפל\שום\לימון).