טארט פירות עם קרם קשיו (של ציונה מלמן וגיל הררי)

מצרכים לבסיס בתבנית בקוטר של 24 ס"מ

  • 2 כוסות שקדים קלופים שהושרו למשך הלילה
  • חצי כוס תמרים

קרם קשיו:

  • 4 כוסות קשיו שהושרו למשך הלילה
  • כוס שמן קוקוס
  • כוס דבש
  • 2 כפיות תמצית וניל טבעית
  • 3/4 כוס מיץ לימון
  • כף גרדת לימון
  • 6 תותים/פירות יער (אפשר לקנות קפוא)

לקישוט: קיווי ותותים פרוסים/פירות יער

מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון את כל השקדים והתמרים עד לקבלת מרקם חלק ומשטחים על התבנית.

קרם קשיו: מכניסים את כל המרכיבים פרט לתותים/פירות יער וטוחנים למרקם חלק.

מורחים מחצית מקרם הקשיו על הבסיס.

את שארית הקרם מחזירים לבלנדר ומוסיפים פנימה את התותים/פירות יער.

מורחים את קרם התותים על קרם הקשיו

מקשטים את העוגה בפרוסות קיווי ותותים/פירות יער

מקפיאים ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.