גבינת קשיו טבעונית

  • 150 גרם קשיו
  • חופן גדול של שמיר
  • (אפשר לשחק עם עשבי תיבול ולהחליף עם עירית/בזיליקום)
  • 2 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס
  • כחצי כוס מים קרים (להוסיף בהדרגה ובמידת הצורך)
  • לימון

אופן הכנה:

משרים את הקשיו למשך הלילה.

טוחנים במעבד מזון שמיר, שום, שמן זית, ולימון. מוסיפים את הקשיו, מלח ומעט מים עד לקבלת  מרקם חלק  וקרמי . מומלץ לטעום תוך כדי ולתקן טעמים (מלח/פלפל\שום\לימון).