טארט פירות עם קרם קשיו (של ציונה מלמן וגיל הררי)
מצרכים לבסיס בתבנית בקוטר של 24 ס"מ
- 2 כוסות שקדים קלופים שהושרו למשך הלילה
- חצי כוס תמרים
קרם קשיו:
- 4 כוסות קשיו שהושרו למשך הלילה
- כוס שמן קוקוס
- כוס דבש
- 2 כפיות תמצית וניל טבעית
- 3/4 כוס מיץ לימון
- כף גרדת לימון
- 6 תותים/פירות יער (אפשר לקנות קפוא)
לקישוט: קיווי ותותים פרוסים/פירות יער
מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון את כל השקדים והתמרים עד לקבלת מרקם חלק ומשטחים על התבנית.
קרם קשיו: מכניסים את כל המרכיבים פרט לתותים/פירות יער וטוחנים למרקם חלק.
מורחים מחצית מקרם הקשיו על הבסיס.
את שארית הקרם מחזירים לבלנדר ומוסיפים פנימה את התותים/פירות יער.
מורחים את קרם התותים על קרם הקשיו
מקשטים את העוגה בפרוסות קיווי ותותים/פירות יער
מקפיאים ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.